BAR PALO VERDE

Nou Bar-restaurant

/ 2016/ Client: Privat / Rambla del Poble Nou, Barcelona/ Arquitectura tècncia: The Hallstudio / Fotos: José Hevia /

Reforma interior per acollir el nou restaurant Palo Verde. On un petit local obliga a articular i retorçar al màxim la proposta així com utilitzar tota l’alçada del local amb un altell per poder donar cabuda a tots els requeriments. La ceràmica serà l’element que ens aportarà continuïtat espaial a tota l’actuació.

Reforma interior para acoger el nuevo bar – restaurante Palo Verde. Un pequeño local nos obliga a articular y retorcer la propuesta así como utilizar toda la altura del local mediante un altillo para poder encajar todos los requerimientos. La cerámica será el elemento que nos aportará continuidad espacial a toda la actuación.

None