CASA HF

Reconversió d’un aparcament en habitatge

/ 2017 / Client: Privat / Sant Cugat del Vallès / Fotos: Ivan Caster /

Un antic aparcament d’una casa unifamiliar s’habilita com a habitatge satèl·lit de la principal. Una nova pell interior de bloc de morter, genera la cambra d’aire i aïllament necessaris per desenvolupar la vida domèstica. Paral.lelament aquesta nova pell, genera incisions en la façana exterior per generar les obertures necessàries i deixant evidència del sistema constructiu emprat.

Reconversión de aparcamiento en vivienda. Un antiguo aparcamiento de una casa unifamiliar se habilita como vivienda satélite de la principal. Una nueva piel interior de bloque de mortero, nos permite generar la cámara de aire i aislamiento necesarios para desarollar la vida doméstica. Paralelamente esta nueva piel, ejecuta unas incisiones en la fachada exterior para general las oberturas necesárias y dejando evidente el sistema constructivo ejecutado.